Ombetrækning af bådhynder

Hvis du skal have ombetrukket dine bådhynder, kan Cai Polstring levere arbejdet. Udover dette kan vi også hjælpe med at ompolstre andet båd-interiør – det kan være stole, borde, sofaer, og hvad du ellers har af møbler i din båd, som skal ompolstres. Vi kan også levere stof til bådhynder, hvis du selv vil lave nye hynder til din båd. Vi har alt i farver og materialer – f.eks. læder, kunstlæder og mange andre typer stof, som kan tilpasses din båds specifikke design og farver.

Bådhynder

Stor erfaring med ombetrækning af bådhynder

Danskproducerede materialer i høj kvalitet

Hos Cai Polstring har vi altid det gode håndværk og den høje kvalitet i fokus – og det gælder også, når det handler om ompolstring af interiør i både. Derfor er vores varer lavet af faglærte håndværkere i Danmark og produceret med udgangspunkt i stolte traditioner og under gode forhold. Dette, mener vi, er med til at sikre vores kunder produkter af høj kvalitet, som kan holde mange år ud i fremtiden.

Bådpolstring

Polstring af hynder til både med høj kvalitet

Over 40 års erfaring med ompolstring og renovering

Cai Polstring har mere end 40 års erfaring med alle typer af opgaver inden for ompolstring og renovering. Du kan derfor være sikker på at få hjælp fra en møbelpolstrer, som har stor indsigt og masser af erfaring, når du søger hjælp hos os. Hvis du for eksempel skal have lavet en ombetrækning af dine bådhynder eller en ombetrækning af sæderne i din båd, er Cai Polstring det oplagte valg.