Designmøbler

Hvis du har designmøbler, der skal ompolstres eller renoveres, så har Cai Polstring flere års erfaring med det. Vi kan ompolstre alle designmøbler, da vi har ekspertise inden for alle de klassiske og moderne designmøbler. Det kan f.eks. være, at du har brug for ompolstring eller renovering af en Wegner-stol eller et møbel fra Arne Jacobsen. Her kan Cai Polstring rådgive dig og ombetrække dine møbler, så de fremstår som nye.

OX-chair
Hans J. Wegner

Ox-chair kom til i1960’erne, en stor, overpolstret stolbetrukket med oksehud og løftet op fra gulvet af forkromede metalben. Det kraftfulde design skabte straks tilhængere, det samme gjorde stolens lighed med en tyr samt – ikke mindst – dens sidde komfort. Det var angiveligt Wegners ynglingsstol. 

Denne stol er blevet betrukket med anilin læder. 

Alt i materialer og stof til ompolstring af designmøbler

Cai Polstring har forskellige materialer og stoffer til møbelpolstring. Vi har bl.a. ekspertise i læder, hvilket betyder, at vi har et bredt udvalg af læder fra forskellige leverandører. Du kan vælge mellem mange farver, så du får ompolstret dine designmøbler, som du ønsker det. Desuden foregår møbelpolstringen i hånden i Danmark under gode forhold, så du får det bedste resultat.

Bamsestolen
Hans J. Wegner

Bamsestolen blev til i starten af 1950’erne, både som noget pænt at se på og som en god støtte for den menneskelige krop. Stolens design er både legende, smukt og organisk.

Denne stol er blevet ompolstret og betrukket med hallingdal 65 farve nr. 110

Køb og salg af brugte designmøbler i butik og værksted

I vores butik og værksted i Aarhus har vi køb og salg af brugte designmøbler. Hvis du gerne vil se brugte designmøbler i Aarhus, anbefaler vi derfor, at du besøger vores butik og værksted. Her kan du se vores udvalg i vores åbningstid. Har du spørgsmål til ompolstring og renovering af dine designmøbler, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

Svanen
Arne Jacobsen

Svanen blev tegnet i 1958
og er et af de allerstørste ikoner inden for dansk møbeldesigns historie, samtidig er det et af Arne Jacobsens største værker. 
 
Svanen er her blevet ombetrukket med Calvado læder.

Vi Sælger også

Hos Cai møbelpolstring ompolstre vi ikke kun møbler, vi sælger dem også. Vi har ofte Møbler til salg. De kan findes på instagram og facebook. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at ringe, eller skrive på mail.