Ompolstring og renovering af møbler

Hos Cai Polstring har vi ekspertise inden for alle typer af møbelpolstring og renovering af møbler. Vi kan for eksempel udføre opgaver, der vedrører ombetrækning af stole, ombetrækning af sofaer og mange andre former for renovering af møbler – nye såvel som gamle. Vi kan i den forbindelse tilbyde alt i farver og møbelstof, så du kan få netop den ompolstring af dit møbel, som du ønsker dig.

Møbelstof i høj kvalitet

Cai Polstring har alle typer møbelstof, så du kan kontakte os med dit specifikke ønske og forvente, at vi kan hjælpe dig. Vi har især ekspertise inden for læder og kunstlæder, og vi kan tilbyde læder til møbler fra leverandører som Camo Leathers, Nevotex, Geratex og mange andre. Hvis du er på udkig efter stof – for eksempel stof til ombetrækning af stole, sofaer eller lænestole – er vi også leveringsdygtige i dette.

Renovering og ompolstring af designmøbler

Som møbelpolstrer kan Cai Polstring hjælpe dig med alle kategorier af møbler – altså dermed både de dyre designmøbler og de helt almindelige hverdagsmøbler. Derfor skal du endelig ikke tøve med at tage kontakt til os, eftersom vi kan løse alle slags opgaver inden for møbelpolstring. Hos os kan du forvente at få lavet en slidt sofa eller stol om til en ompolstret sofa eller stol, der fremstår helt som ny.

Møbelpolstrer i Aarhus med over 40 års erfaring 

Cai Polstring har mere end 40 års erfaring med møbelpolstring, og vores virksomhed er beliggende i Aarhus. Hvis du vælger os til ompolstring og renovering af møbler, er du sikker på at få en faglært håndværker, som lover ordentlige forhold og god kvalitet. Den store erfaring gør også, at Cai Polstring kan give den rette vejledning og tilbyde den ompolstring, som er ideel til lige netop dit møbel.

Vælg danskproduceret møbelstof og ompolstring

Vælger du Cai Polstring til møbelpolstring, tilvælger du et produkt, der er lavet i Danmark af faglærte håndværkere med stolte traditioner. Vi har fokus på godt håndværk og høj kvalitet. Hvis du får repareret dine møbler hos os, er du sikker på at få et produkt, som kan holde i mange år, og du støtter samtidig gode forhold hos danske håndværkere frem for et præfabrikeret produkt fra udlandet.