Restaurant, café, hotel og kontor

Har du og din virksomhed brug for hjælp til indretning af erhvervslokaler og ompolstring af møbler? Så har Cai Polstring stor erfaring med at hjælpe erhvervskunder med indretning af lokaler. Det gælder både indretning af kontor og klinikker, indretning af butik, indretning af café og indretning af restaurant. Du er derfor mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for råd, vejledning og materialer til indretning af erhvervslokaler.

Café

Polstring af møbler til restaurationsbranchen

Ompolstring og designmøbler

Ved indretning af erhvervslokaler tilbyder Cai Polstring ompolstring af møbler, så de kommer til at se ud, som du ønsker det. Vi har alt i materialer til ompolstring, og du kan vælge mellem mange forskellige farver, få nyt læder til barstole, eller hvad du nu har brug for. Derudover kan vi også levere designmøbler til erhvervslokaler og hjælpe med indretningen.

Produceret i Danmark under ordnede forhold

Hvis din virksomhed går op i at få produkter, som er lavet i Danmark under ordnede forhold, så er Cai Polstring det helt rigtige valg. Vores varer er nemlig fremstillet i Danmark af faglærte håndværkere, der har fokus på gode vilkår og høj kvalitet.