Ompolstring af bilsæder

Ønsker du at få dine bilsæder ompolstret? Eller har du brug for reparation af bilsæder? I så fald kan Cai Polstring tilbyde hjælp til ombetrækning af bilsæder, hvilket vi har mange års erfaring med. Vi har alt i farver og farvetråd til bilsæder og interiør i biler, ligesom vi naturligvis også har læder, hvis du ønsker dette i din bil. Vores produkter er håndlavede og ikke præfabrikerede, så du er derfor sikker på at få et produkt i høj kvalitet fra Cai Polstring.

Bilsæder

Ompolstring af bilsæder

Stor erfaring med ombetrækning af bilsæder

Hos Cai Polstring har vi stor erfaring med at foretage ombetrækning af bilsæder, og du kan derfor være sikker på, at du hos os får en god rådgivning om det ideelle stof og materiale til betræk af bilsæder. Vi har kunden i fokus, og vi prioriterer altid det gode håndværk og den høje kvalitet. Derfor skal du vælge Cai Polstring, hvis du for eksempel skal have foretaget en reparation af dine bilsæder.

Campingvogn

Ompolstring af hynder og betræk i campingvogne

Ompolstring af campingvogn

Ligesom Cai Polstring har stor erfaring med ompolstring af bilsæder, har vi også i adskillige år ompolstret campingvogne. Derfor tilbyder vi også ompolstring af campingvogne, hvis du har behov for dette. Det kan for eksempel være i forbindelse med ompolstring af hynder eller andre typer møblement. Også her tilbyder vi alle farver og materialer, så du kan få den type stof og det materiale, du efterspørger. Den høje kvalitet og det gode håndværk er også i fokus her.